sieraden gemaakt van divers materiaal

uit 2020 tot 2020 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

blauwe roos hanger

2020

De roos is gestempeld met cobaltoxyde op porselein. De hanger heeft een koord zodat je zelf de lengte kunt bepalen.

boom hanger met rode achtergrond

2020

De hanger heeft een rode leren achtergrond. Er zitten 3 zoetwaterparels aan met een goudkleurig vogeltje. De hanger heeft een koord zodat je zelf de lengte kunt bepalen.

cupido

2020

De hanger heeft een romantische afbeeldig op laagjes rose leer. Versierd met zoetwaterpareltjes. De ketting is van zoetwaterpareltjes,De hanger heeft een roze hartje van steen eronder.

engel met gouden vleugels

2020

Deze hanger is van porselein. De vleugels hebben een goudluster met een zoetwaterpareltje. Het is met cobaltoxyde beschilderd met een transparante glazuur eroverheen. Het heeft een koord waardoor de lengte van de ketting zelf bepaald kan worden.

geborduurde roos

2020

Deze ketting heeft een  hanger met een geborduurde roos. De rand is van leer versierd met parelmoer knoopjes. De ketting is van zoetwaterparels met een sluiting in de hals.

rode roos met parelmoer knoopjes

2020

Bij deze hanger zijn diverse materialen gebruikt. Parelmoeren knoopjes, goudkleurige gesp, roosje van stof en de achterkant is van zwart leer.

rode roos porselein

2020

Gestempelde roos met rood en groen pigment. Materiaal porselein. De hanger heeft een koord zodat je zelf de lengte kunt bepalen.

turkoois/blauw en parels

2020

Bij deze ketting zijn turkooise weerstandjes gebruikt. Er is met blauw borduurdraad gewikkeld om de stangetjes. Het geheel is versierd met zoetwaterparels. De ketting heeft een hanger zoat je zelf de lengte kan bepalen.

weerstand

2020

Deze hanger is gemaakt met turkooise weerstandjes. Het lint is versierd met parelmoerknoopjes. De ketting heeft een sluiting in de hals

zeezicht ketting

2020

Deze hanger is gemaakt van keramiek. Het is geschilderd en geglazuurd. De hanger heeft een koord waardoor de lengte van de ketting zelf bepaald kan worden